Workout | update

Tänkte väl mest göra en liten update på hur de går för mig & min träning. Är de någon som utmanat er själva & inte äter skräp? Låt mig se, det är den 12 idag vilket innebär att jag snart klarat 2 veckor, vilket är hälften av vad jag ska klara av. När man tänker så då går de lite lättare, då känns de bättre. Sen blir de mest jobbigt som nu när jag pratar om hur jag inte får.. Människan vill ju göra allt den inte får, det förbjudna. Men detta ska jag klara av. En liten godis eller tårtbit är ingenting jämfört med en hälsosam & snygg kropp - dit är jag på väg.
Så, i veckan har jag ätit normal mat, känt mig lite mer hungrig än vanligt men är nog ingen biggie.. Är la hormoner & kanske någon hemskt vecka som närmar sig. Annars har jag tränat varenda dag än så länge & likaså idag ska här tränas för sen i helgen blir de lugnt med träningen & så laddar jag upp inför en ordentlig löprunda på måndag, satsar på 3-4 km om mitt knä/höft vill.
 
I veckan har jag alltså tränat:
aquabox & vattengympa (idag)
Core
Pw
Rodd

Nu kämpar jag på september ut, jag ska klara detta. Jag peppar mig själv med bilder,tankar & ord varenda dag, men ni får gärna hjälpa mig. All stöttning är ju uppskattat.. Så vad som helst, har ni tips på något så bring it. Annars kämpa på!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Du är grym, kämpa på! Finns inget bättre än känslan efter man klarat ett mål och dina mål är sjukt inspirerande!

Svar: Men hur söt får man vara. Tack tjeja!!😘
annaellienore

2013-09-13 @ 14:09:40
URL: http://jlovisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0