Wednesday

 
Hej på er! Hur är läget? Varför jag ens börjar sådär, de vet jag inte. För de är sällan någon som svarar eller kommenterar överlag. Jag får tacka Lovisa som står för ungefär 95 % av alla kommentarer, tack tjejen!!  åh, alltid så svårt att börja ett inlägg & nu är jag så mosig & trött i huvudet att de blir ju bara kaos.
 
Hur som haver, idag har vart en okej dag. Vissa delar av den har varit jobbig, vissa delar av den har varit bättre till & med lite bra. Jag har gjort lite ärenden & tränat men annars ingenting speciellt faktiskt.. Laddat batterierna eller sparat på dom kanske man mer ska säga. För er som är lite närmare till min familj så kan jag ju meddela att jag fick med mig mamma till gymmet på ett pass, inte illa. Hon var duktig!
 
Annars så har jag precis kommit ut ur duschen, tänt ljus på mitt rum & ska nu titta på ett avsnitt av DH. Rutinerna flyter på, kollar alltid på de innan jag ska somna. Imorgon är de en ny dag & då händer de lite mer grejer än idag, hoppas jag är piggare då! Godnatt peps!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0