Lättar på hjärtat

Här på bloggen var de inte direkt livat. Det har ju dock sina anledningar. Just nu så är de en period i mitt liv då jag mår riktigt uselt & därför orkar jag inte.. Det är inte så konstigt om jag inte mår bra, för allting kommer i fatt en i slutändan om man inte bearbetar något.. & jag har nog aldrig tagit itu med något i mitt liv. Så nu de senaste när min mormor & min farmor dog inom loppet av två månader så river de upp & är en sorg. Sen är de så mycket mer, men de är för privat för att skriva ut här.. även de jag skrev ville jag egentligen inte för man vet aldrig vem som läser eller vad man kommer få för de, men på något sätt måste jag få detta ur mig. Så en risk jag får ta.

Jag vet inte heller hur jag ska fortsätta detta inlägg. Ska jag liksom bara börja snacka om vad jag gjort dom senaste dagarna & skita i att jag är ett vrak? Vad skulle vara bäst för mig, att skriva av mig eller hålla inne på de för säkerhetens skull? Tror jag håller de för mig själv för just nu är jag så fruktansvärt skör & sårbar att minsta lilla skulle få mig att bryta ihop.

Ett annat dilemma jag har som får mig att må mindre bra & bli ledsen är när folk inte tycker om mig eller tycker någonting fast dem inte har en aning vad som pågår i mitt liv eller vem jag är. Jag vet att alla människor inte funkar tillsammans, & jag har inga problem med att inte vara omtyckt för de är många andra som tycker om mig & då fokuserar jag på de. Men att inte tycka om mig, dömma mig eller anse saker utan att känna mig, det gör mig ledsen. Lär känna mig, ge mig en chans & sen fatta ett beslut.

Jag kommer aldrig nämna några namn, eller lämna ut någon på min blogg, så förvänta er ingenting sådant. Men detta är ett sätt för mig att ventilera, tänka & reda ut saker i mitt liv. Och är de så att någon (i hela världen) läser detta & inser någonting bra så har jag väl lyckats med något.

Kommentarer
Postat av: Anna Karlin

Kom in din blogg av en slump för ungefär ett år sedan och har blivit fast :). Något jag lagt märke till är att du är väldigt upp och ner i ditt humör. Ena sekunden är du jätte positiv, men oftast har du svackor eller "svåra perioder" i ditt liv. Kanske dags att söka professionell hjälp? Känns inte som du är stabil eller mår bra... Säger detta för din egen skull. För det börjar bli lite oroväckande att läsa dina upp och ner. Känns inte riktigt normalt...

2013-09-19 @ 20:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0