INREDNING | HÖST

I början på veckan var jag & Martin ute för att samla ihop löv & annat höstaktigt vi kunde hitta. Tack gode för att vi har sån fin & stor tomt med alla dess möjliga träd & växter, det är verkligen hur fint som helst här!  Så när vi kom in så hjälptes vi åt (till viss del, men mest jag) att pynta & inreda. Visst blev de bra? Så här fint hem har vi nu!

UPDATE | PLUGGMODE

Hej! Det var inte igår som jag skrev här. Tänkte göra en liten uppdate nu när jag har ork/tid (ska egentligen plugga men hittar massa annat att göra i stället.. bra där, haha!) efter min hektiska vecka. Jag & Martin testar på att vara sambos for real, så är ingenting i Götene, ska visserligen dit sen & hämta lite post & utreda ett par ärenden. Så de blir lite mer att göra, ägnar lite mer tid åt honom & sådär, vilket gör att bloggen får sota. Har ärligt talat inte heller haft lust, börjar verkligen "tröttna" på de..
 
För övrigt har jag börjat skolan, denna veckan så nu är de full rulle. Så har vart där varje dag & jag trivs riktigt bra, än så länge. Men har en bra magkänsla angående detta! Nu ska jag som sagt återgå till mina böcker, måste göra detta! Pluggmode on.

I WAS HERE

 

LARS WALLIN COUTURE

Vet om inte om jag behöver säga så mycket? Vet inte vad jag kan säga för att förklara hur lycklig jag var!? Känslan, lyxen & drömmen som jag haft i flera år gick i uppfyllelse. Allt för att jag har världens bästa syster. Den är helt gudomlig ♥

ALL IN WHITE

Har äntligen fått hem min superfina klädhängare, är helt kär i den verkligen! Tog ett tag & kanske inget att egentligen prioritera, men de var den är så värd de. Är så himla nöjd om de inte framgick. Kommer passa perfekt i min lilla lägenhet som kommer inom snart, inget bestämt. Ska på en visning på fredag, håller tummarna. Än så länge verkar den också ganska perfekt för mig! :)
 

Höstpromenad

Det är de bästa, tidig höst. När solen fortfarande värmer men de är frisk luft & så himla fina färger över allt. Jag & Martin bestämde oss för att ge oss ut på en runda. Visade sig att vi gick 5-6 km i solen & upptäckte lite nya rundor vi kunde & kommer gå framöver. Himla mysigt!
 
Nu ska jag strax slänga i mig ett mellanmål innan jag sticker till gymmet. Idag blir de 20 min kondition (förmodligen springer jag) & sen 30 min core - heja mig! Efter de vet jag att jag kommer göra mina plättar & se på DH.. eller nej, de är väl Bonde söker fru idag?! :)

Födelsedagsmiddag | Terassen

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll på Terassen med Martins familj & släkt. Vi firade hans halvbror (plastbror) som fyller år. Det var en riktigt fin & trevlig kväll. Hade aldrig varit där förut & ätit men måste säga att jag är väldigt nöjd. Maten var jättegod & det var faktisk väldigt mysigt & fint där inne. Dit kan jag verkligen tänka mig att gå igen!

RSS 2.0