You only live once, but if you do it right, once is enough

Hej!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Har suttit ett tag & tänkt men jag har ingen motivation. Just nu är allt så förvirrat,tomt & ensamt. Jag känner mig inte hel, utan som en del av mig saknas.. Men hur svårt livet än är just nu & tunneln är mörk så långt jag kan se så försöker jag göra det bästa av mitt liv. Såg ett citat som jag föll för - "You only live once, but if you do it right, once is enough".  
 
Och även om mitt liv vart hemskt till & från, med en jobbig föräldraskillsmässa,blivit mobbad & utstött, haft människor som utsatt mig för våld, förlorat min pappa i en hemsk olycka & haft en jävligt jobbig vardag under mina 3 gymnasie år, så är jag ändå på någotvis tacksam för att jag är jag & att jag gått igenom detta, för de har gjort mig så stark som människa & jag vet hur de är att vara förkrossad & ledsen, jag har fått mitt hjärta lekt med & överkört.. Därför skulle jag aldrig kunna göra likadant mot någon, jag skulle aldrig kunna skada/såra någon. Har man inte fått sitt hjärta förstört, så är de svårt att förstå vad riktigt hjärtevärk är, men jag vet - för jag har levt & lever med de nu.

Någon dag kommer jag komma tillbaka på fötter, men när får tiden utvisa. Nu vill jag bara avsluta med att tacka alla som finns vid min sida, som stöttar mig & som faktiskt förstår vad detta inlägget handlar om. Jag älskar er & är evigt tacksamma. Framför allt min älskade syster & min älskade Elin, för allt ni gör - ni är guld!
 
Arkivbild:

Kommentarer
Postat av: Elin

<3

Svar: jag gillar dig!!
annaellienore

2012-10-01 @ 00:05:20
URL: http://spotties.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0