Linköping/bildbomb

Hej! Nu är jag äntligen hemma i lilla Götene efter en galet bra helg i Linköping, med underbara människor & min bästis Andreas.

Emil & Josefine kom & hämtade upp mig här i Götene på fredag eftermiddag/kväll sen åkte vi & hämtade upp syrran & Emma i Skövde, sen var vi på väg till Linköping. I Mullsjö stannade vi för toapaus & för att tanka, det bästa var ju att alla hade vart inne & köpt något & var på väg ut mot bilen.. Till slut frågar kassörskan "Är Hondan eran? Glöm inte att ni ska betala".. haha, hade ju vart lagom kul om vi bara åkt därifrån.;)  Så Emil går in & betalar & låser ute oss andra så vi får stå i ösregnet & vänta på honom.. :(

När jag kommer fram till Andreas så käkade vi tacos & hade de mysigt, pratade om de vi missat men gick & la oss ganska tidigt då Andreas hade tvättid klockan 7 & jag var trött efter 3 timmars bilåkande, hur kan de egentligen vara jobbigt? ;)


 
På lördagen så gick jag upp vid 10 så käkade frukost bland annat supergott bröd som Andreas själv bakat, denna händiga karl!  Gjorde oss i ordning & drog ut & kollade Linköping, vi var vid universitetet där han läser till civilekonom & han berättade lite om hur de funkar på högskolan. Sen gick vi till gamle stan (som ni ser på bilderna nedan) så himla mysigt.
 
 
 
 
 
(Linköpings gamla polisstation)
 
 
 
Sen, drog vi hem till Andreas, värmde oss lite, de var ganska kallt & regnade så mycket så vi var rätt blöta trots att vi gick & trängdes under paraplyet! Någon halvtimme senare drog vi in till stan, den nyare delen för lite shopping & kik i affärerna. Vi stötte på Henke (min halvbror), hans flickvän, hennes syster,min syster & ett par goa till som jag kände. Dom skulle iväg & fika så vi hängde på, blev något Stevies café, drack soyalatte - sjukligt gott!  Sen kikade vi lite i affärerna, hittade ett skärp & en klänning.
 
På kvällen lagade vi hemma gjorda hamburgare & pommes innan vi drog iväg till Henkes inflyttnings/födelsedagsfest. Sen var de bara party all night long. Bästa partykvällen på länge. Haha, skrattar så fort jag tänker på de! ;)
 
 
 
 
 
 
På lördag natt vaknade jag upp & trodde jag hade tatuerat in "party!" på handen när de bara var en stämpel, har aldrig haft sån ångest i hela mitt liv.. ;) :(
 
Söndag så var de högsta chillmode på, vi slappade, såg på film & sen på kvällen åkte jag hem. Så min helg har varit awesome & jag är nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0