Fredag

Hej!  Här är läget jääävligt segt dessutom har jag ont i benet, har fått en kula typ på vaden, på innersidan av vaden om ni nu ska anteckna.. det gör sviiinont & är varmt, så funderar på någon inflammation, men då blir följdfrågan varför jag har fått de?

Nåväl, sitter hemma hos pojkvännen i träningskläderna som ni ser. Har vart ute & gått en runda, behövde rensa huvudet lite, men ska strax ta cykeln in till stan för att handla lite på Ica & sen se lite på Truls fotbollsmatch, måste ju stötta honom & dessutom spelar dom mot United så kan bli ganska intressant!

För övrigt har jag tränat alla dagar denna veckan än så länge, känns riktigt gött!   Så om jag inte tränat lördag eller söndag så kan jag i varje fall ha gott samvete ändå. Men fasen vad gött det är när man väl kommer igång! Kör la på Kissies senaste uttal "strong is the new skinny", dock så kommer de ju inte ens från henne utan ett jävla linne? Skönt att folk (en del) äntligen inser att de inte är fint & va pinsmal.. Men bättre sent än aldrig! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0