Dags för frisörbesök

Yees, imorgon smäller de..  äntligen ska jag klippa mitt hår vilket var snart ett år sedan...hjälp? Haha, kan ni tro att det är sletet (uttalar schletet som den bonnatös jag är!) så ska bli skönt & få nog ordning på det. Ska också slinga & vill ljusa upp håret lite så funderar på att göra som på bilderna nedan för. Det återstår att se (synd att man inte kunde göra om facet på samma gång så de också såg lite vettigt ut..hård mot mig själv? nej inte alls..).
 
 
 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ett inlägg som liknar Emmas... Borde jag säga igen?? Det dyker alltid upp precis samma saker som hon lägger ut på din blogg.. Samma kläder inhandlas, samma frisyr ska göras... I mina ögon känns det bara ointressant och trist att läsa samma sak två gånger!

Svar: Jag känner inte att jag behöver svara egentligen, för det här är ju löjligt. Jag läser inte ens Emmas blogg så jag vet inte vad hon skriver/inte skriver om. Vi har inte någon kontakt över huvudtaget. MEN vi är båda tjejer i 20-25 års åldern & vi gillar samma saker. ALLA brudar handlar på Gina, ALLA brudar klipper sitt hår & dom flesta tränar så vad är problemet? Jag försöker inte på något sätt vara som Emma, varför skulle jag? Jag är ju bra som jag är & de kan inte vara så Sofia, att vi kanske är har vissa sidor som är lika varandra!? Du som läst socialpsykologi borde ju tänka lite längre än så här & tycker du att det är trist & läsa två saker samma gånger, så sluta läs min eller Emmas då - problem solved! Jag dör inte av en mindre läsare.
Men, medan du ändå är i farten & skriver hur "jag försöker vara lik emma" så kan du väl lika väl skriva till alla andra bloggbrudar att dom inte ska skriva om träning,kläder,hår & smink - sånt som vi brudar gör helt enkelt. Tack!
annaellienore

2012-09-13 @ 20:11:18
URL: http://ialee.blogg.se
Postat av: Sofia

Haha ja vi läste om konformitet, och vi kom fram till att det inte alltid är positivt. Dessvärre läste vi mindre mode, och mer beteende, så vet inte riktigt vart socialpsykologin kom in i de hela... De konstiga var kanske inte att ni har samma kläder, utan själva inlägget du publicerar som liknar emmas ploppar upp bara några timmar efter att hon publicerat sina.
Tips: låt inte så förbannad nästa gång du ger svar på tal. De låter som att du tar åt dig då!
Ha de gott!

Svar: Mm, men min syster & du har läst exakt samma & hon har ett helt annat tänk än dig (kanske för hon är äldre dessutom but still..) Du tror ju bara att jag vill vara som din kompis Emma? & jag ville poängtera att så är verkligen inte fallet. Vi råkar bara vara i samma åldersgrupp & driver var sin blogg, alltså inte konstigt att det kan bli samma samtalsämnen. Men om du så gärna vill gå runt & ha din tro om att jag skulle vilja vara som hon så går väl det bra, men jag skriver ju om betydligt fler saker än kläder,mina matlådor & besatthet av träning :) Och förlåt om jag lät förbannad, det är jag inte & jag tar inte åt mig. Av vad? Finns ju inget som är sant & jag är nog lite mer hårdhudad än & bli ledsen över de här..
annaellienore

2012-09-14 @ 22:37:43
URL: http://ialee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0