Peppar peppar ta i trä

åh, hoppas hoppas att det blir bättre med mig nu, jag har mått bättre idag så jag vill verkligen att de håller i sig! :) För idag orkade jag till & med sminka mig, för första gången på 2 veckor.. haha, min hud har la trivts rätt bra om en säger så!  Nu är jag så himla taggad på gymet bara, över 2 veckor sedan jag var där & de känns som om jag var där för flera månader sedan, jag behöver svettas & kämpa, röra på mig. Men det kommer, & ska jag bara köra igång & ta igen allt jag missat. ;)
 
Det var precis två supersöta tjejer från 9an här som sålde new body (minns när jag hade ansvar för det där på gymnasiet, hade nog hellre önskat jag var död, aldrig haft så mycket ansvar & tjafs i mitt liv) så passade på att fylla på lite i lådorna! Dom är ju faktiskt skitbra, vad tycker ni? :)
 
På tal om skitbra, eller ja.. I fredags köpte jag en ny tröja, från freequint som jag har andra plagg från & dom har hållt asbra men min fina tröja (som jag har på mig nedan) gick sönder idag, det är glittertrådar i så antar att den är lite mer känslig, men ändå.. Blev lite ledsen! Nu har jag ju ändå använt den så inget & göra åt de? Men typiskt typiskt. :(
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

jo du har reklamationsrätt om den har gått sönder, i två år

2012-10-22 @ 21:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0