Min helg

 
 
I fredags så var jag ute med mina fantastika tjejer.. & jacob, eller vänta, vet inte om han hängde med ut men, i alla fall.. Det var faktiskt (trots omständigheterna & att jag var så arg så jag trodde jag skulle sprängas!) väldigt roligt. Allting blev bättre när jag väl var där & dansade & bara släppte allting för ett tag. :) Misstaget var dock att jag var sjuk, hade fått feber på eftermiddagen någon gång & jag kan ju inte direkt påstå att det är bättre nu..
 
Sen hade jag inte direkt någon rolig outfit, haha de är ju en del av de roliga med att gå ut? Fick bli gamla kläder från gina som jag inte använt på ett tag, eller ja, toppen i alla fall! Byxorna använder jag ju nästan varje dag.. haha! :)
 
 
& igår var jag & mamma ute på en höstpromenad, kände inte av något då men senare på eftermiddagen kom febern & det halsonda i full fart, de slog till direkt.  Så jag var hemma, kollade på Glee,åt glass & tyckte synd om mig själv... :( kul liv? Nä, samma vända idag, vaknade med riktiga sår i halsen (superäckligt!) så får kolla klart på Glee & äta ännu mer glass.. tur att jag har en säng, men måste byta mellan den & fotöljen så jag inte får liggsår. ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0