Min helg

Hello readers.. :) töntigaste hälsningen på länge.
 
Nu är helgen över & jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men kan hade tänkt & sammanfatta allting här, inte för de egentligen hänt något men... I fredags var jag inne i stan, åt middag hos Josefine (superduktig kock de där!) sen drog jag vidare till en kompis & såg på tv/film hela kvällen, sov även över där så åkte hem på lördag morgon.. 
 
På lördag så tog jag de lugnt & kollade på gossip girl, vilade mig & sen åkte till jobbet & jobbade på kvällen.  Kom hem, duschade,åt & kollade på ännu lite mer gossip girl..haha. :)  Försöker kurera mig & göra så lite som möjligt så den här jäkla luftrörskatarren kan gå över, har seriöst var sjuk i 3 veckor & 3 dagar idag? De är typ en hel jävla månad? I alla fall.. så kom söndagen, & för er som känner mig kommer la tappa hakan. Men jag gick upp i tid för att följa med mamma till kyrkan. Vilket faktiskt (kan inte förstå att jag säger detta..) gick väldigt bra, det kändes till & med ganska skönt..?Jag är inte troende, men de var nog för att jag kom ut & iväg & träffade människor som jag växt upp med, & var med i något. Sen var de väldigt "fint" att se hur unga & äldre kunde mötas & umgås så som dom uppenbarligen gör. Efter mötet så var de fika, kladdkaka & kaffe - det bästa!
 
Nåväl, samma sak igen efter kyrkan, gossip girl & jobb.. Men nu har jag jobbat klart & får se när de blir igen. Skulle behöva åka fram & lämna tillbaka en tröja, men känns så dumt eftersom jag lämnade tillbaka den förra veckan, fick en ny & nu är den här också sönder? dåligt.
 
Så här "rolig" har min helg vart, men på ändå något sätt ganska chill & bara få bry sig om sig själv, men nu börjar jag sakna alla mina fina vänner.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0