I mitt huvud

Det här blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag tänkte att, efter studenten.. då lugnar allt sig, då blir det bättre. Då får jag tid till att göra de jag vill, då jobbar jag lite & funderar ut hur jag vill att mitt liv ska vara framöver, & jag trodde jag skulle finna ro & hitta balansen igen, & hitta tillbaka till mig själv. Samt att jag skulle vara lycklig i ett förhållande. Blev något som jag hade tänkt? Nej.

Jag stressar,oroar mig & mår allmänt katastrofalt (inte alltid, men ofta). Det känns som att jag försöker & försöker, jag gör alltid mitt bästa & det verkar inte räcka? Vad f*n gjorde jag i mitt tidigare liv, om de nu finns ett sådant.. Förlåt för det i alla fall.

Ibland för att stöta bort dom här känslorna så tänker jag att dom starkaste människorna, de är dom som får de tuffaste "uppgifterna". & dom svagaste får de enklare. Det är ju ingenting man väljer själv (men man kan alltid ändra på sig & sitt liv). Men jag bara tittar på dom här curling barnen, pinsamt? ehh ja. Tänk & vara i våran åldern & vara beroende & leva på sina föräldrar? Jag skulle aldrig kunna leva så & jag kommer aldrig uppfostra sina barn att inte göra rätt för sig. Usch, jag blir fan irriterad här nu! Hur kan man som föräldrer ens tro att de är nyttigt för sitt barn? Man hindrar ju dom från att utväxlas & bli det dom skulle kunna vara? Man gör dom bara fel. Just nu känner jag bara empati för dom som har de så här, jag tycker synd om er. & är så himla glad för de jag fått även om jag är arbetslös & olycklig just nu, så har jag egentligen massor att vara lycklig för.. som man inte tänker på.
 
Nu känner jag att jag har 500 tankar & den här texten är inte alls sammhängande. Tänk då hur de är att ha mitt huvud & att de bara tänker massa & inte en sak i taget. Löjligt. Nu ska jag i alla fall fixa lite innan jag ska till skolan, har matte i 2 timmar. Det kommer gå åt pipan, men jag åker ju i alla fall dit.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0