Details

 
Förra veckan var jag inne på H&M i Lidköping & kollade lite. I sommras fick jag pippi (?) på brunt, & längtade till hösten då man kan matcha bruna skor med brun väska,eller brunt skärp. Kanske bruna skinnhandskar? Ja, allt ska va brunt känns de som. Jag gillar de. :)
 
& så hittade jag ett ensamt stackars skärp liggandes på golvet vid träningskläderna, tog upp de.. tittade på de för att se hur pass fräscht de var (vem fan lägger de där? tappar du de - plocka upp de. Eller hur gör du hemma? Din mamma jobbar kanske inte på H&M *****) & så blev jag förälskad. Det var brunt,flätat,lagom stort & billigt, så de fick följa med mig hem & nu används de flitigt nästan varje dag.

Kommentarer
Postat av: lovisa

SV: Jag tror att gränser för otrohet är väldigt induviduell för alla människor. Jag tycker tex spontant att det går vid hångel, men beroroende på hur personen är kan den gå redan vid en opassande chat-konversation. Jag tror inte att det är värt att förlåta, det kommer alltid finnas kvar där någonstans och gnaga men å andra sidan beror det också på under vilka omständigheter det var och vad som hände. Himla komplicerat - VAR INTE OTROGEN så finns det inga problem. Ungefär så

Svar: För mig finns de inga ursäkter överhuvudtaget att vara otrogen, eller ens tänka tanken. & nu lät de som du skrev till mig för att jag vart de,haha.. vill bara då passa på att säga till dig & andra som läser kommentarer att det skulle jag ALDRIG vara, för tyvärr vet jag precis hur jävla ont de gör. & jag vill inte ha de på mitt samvete att jag gjort någon annan människa så illa.
Tyvärr så finns de dom som inte ens bryr sig utan spelar sitt spel & tror att sanningen aldrig kommer fram, men i slutändan så gör den de. & man kanske älskar någon så mycket att man tror att man förlåter, i alla fall så säger man de & låtsas gå vidare, men inombords så gör de bara mer ont utav att låtsas så då är de bättre att göra sig själv en tjänst & lämna förhållandet & inse att man är värd så jävla mycket mer.
annaellienore

2012-10-08 @ 20:49:49
URL: http://loviisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0