Tisdag

Hej bloggen! :)
 
Haft en himla fantastisk dag faktiskt! Började med en engelska lektion som höll på en timme, gick riktigt bra för mig idag också. Sen åkte jag & lämna in en tröja, så nu ska den lagas.. hade la helst haft pengarna tillbaka då min förra (exakt likadana) tröja också gick sönder. Åkte in till Lidköping för åter ett problem med en tröja, haha.. Aldrig att jag köper finstickat mer.. inte min tur med de plaggen. Men som tur var där så fick jag tillbaka mer pengar än va tröjan faktiskt kostade, nice. Snacka om att va en nöjd kund sen! :D
 
När jag ändå var i stan passade jag på att gå in på Elaka Måns & köpa en kycklingbaugett hem, har längtat så efter de nu när de var nedlagt ett tag. Det brukade va min & Truls grej att gå dit.. jag tog alltid kycklingbaugett & fanta, han kebab & cola - de var mysigt. Men de smakade så himla gött som lunch i alla fall. :)
 
På vägen hem höll jag på & dö, tur att jag inte gjorde de. Tackar högre krafter eller slumpen, vem de nu än var som räddade mitt liv. Sen så har jag fått massor gjort hemma & nu sist men inte minst så har jag vart iväg på aqua boxen & kört gärnet, hela kroppen är sådär mör & go. Mår riktigt bra nu alltså! & nu äter jag lite kvällsmat, keso,banan,linfrön & kanel.. yummie or what? ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0