Stockholm/Bildbomb

Resan började vid 09:28 från Skövde resecentrum, vi tog tåget upp vilket är smidigast. Väl på tåget så fick Louise en ny kompis, en liten kille på 3-4 år som hon fick dela godispåse med, eller snarare tvingade han äta upp dom han ansåg vara äckliga.. haha! :) Jag satt & njöt med en kaffe & Ego Woman. När vi väl kom fram satte vi oss & käkade lunch, drog till hotellet & checkade in, satte oss i lobbyn & pratade/chillade innan vi gick upp på hotellet för att fixa oss innan kvällen.
 
 
På kvällen så gick vi ut & åt på restaurangen "Bar 54" där jag åt den godaste pastan i hela mitt liv, de var sinnes. Där satt vi ett tag, pratade, åt & hade de allmänt supertrevligt! Sen drog vi iväg på musikalen "Jesus christ superstar" som min syster önskat sig i 25 års present. Föreställningen var oförväntat bra, den var inte jobbigt eller tråkig att se på, tiden gick jättefort faktiskt. Ola Salo hade ju huvudrollen, & han är en sån fantastisk sångare, hans röst kom fram otroligt bra.. För övrigt, ja.. jag gillar The Ark! ;)
 
Efter föreställningen drog vi tillbaka mot hotellet & satt i baren & njöt av drinkar/bärtz/vin & diverse andra drycker. Här kommer ett par bilder från kvällen:
 
 
 

Min härliga & knasiga familj ♥
 
 
På söndagen så gick vid upp vid 9, alldeles för tidigt för mig. Men de var ju hotellfrukost som väntade så kom upp ganska snabbt ändå, haha.. älskar det, bästa med att bo på hotell! Sen åkte vi in till stan, gick runt & kollade i gamla stan, affärer & på vaktbytet (Rickard är officier så de var ju givetvis väldigt intressant, vilket de faktiskt var när jag tänker efter..). Vi var i stan & hade de mysigt hela dagen fram tills tåget gick vid 17. :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0