Lagat mat & städar

Har precis käkat lite, lagade broccolilåda med bacon för första gången, hade nog på tok för mycket broccoli & det var inte alls så mumsigt som jag trodde de skulle bli, så är lite halvhungri sådär... Not good. Sen har jag värsta "cravings" på våfflor med jordgubbssylt & vispgrädde (läs: vipsgrädde för de är så jag säger de..). Men icke sa nicke, ska hålla mig undan från de där! :)
 
Nu ska jag ta & städa i ordning på mitt rum, plocka ur tvätt & diskmaskinen, sen får vi se vad som händer. Gymmet gick för övrigt grymt bra, jag var så jävla svettig & go när jag gick därifrån, på gränsen att jag övervägde att börja rulla hem istället för att gå 200 m, så trött! Sen gjorde jag ju en tabbe, som vanligt.  Har nämligen funderat på ett x antal gånger varför just jag blev till & vad meningen med de var (nej, är inte deprimerad!) .. & jag tror de är för att underhålla människor med mina klantiga & pinsamma händelser.
 
Fördelen med att vara på gymmet själv är att man kan ha hög musik, dansa & hoppa omkring & göra lite precis vad man vill (mellan övningarna) nackdelen är att man inte hör när de kommer någon, då de blir otroligt pinsamt när man blir påkommen att spela gitarr på sitt ben samtidigt som man i sjunger jäkligt falskt.. ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0