Äntligen helg

Det har vart en sån där dag då man undrar vart fasen den tog vägen? Haha.. hade ställt klockan på 10 för att komma upp, äta frukost i lugn & ro framför tvn som vanligt innan mina ärenden. Meeen, när jag vaknade så var klockan 12.06 & jag har aldrig fått sån panik, hatar det! :( Att vakna sent när man har saker & göra & sovit bort hela förmiddan.. inte min grej, så var väldigt förvånad dessutom.
 
Men skyndade & slänga i mig frukost & sen samla ihop pantburkar,glasflaskor & annat jag skulle ha med & slänga/återvinna. Men mamma hann komma hem innan jag fart iväg, skulle egentligen handlat åt henne men eftersom jag vaknade så pass sent så fick hon följa med. :)
 
Efter handlingen & allt så åkte vi iväg för att plocka upp mormor & sen ut till kyrkogården för att tända ljus på morfar & pappas grav, sen var det även servering av kaffe & våfflor så vi passade på att ta en liten fika! Mysigt att fara iväg med mamma & mormor sådär... ♥
 
Sen ja, hämtat ut fotona så i veckan som kommer blir de till att skriva "tack för uppvaktningen på min student" minst 30 gånger.. haha. :)
 
Nuuuu, (vilket tråkigt inlägg känner jag nu?) håller jag på & lagar mat med mamma, min del är potatisen, så idag blir de klyftpotatis & eftersom de ska vara inne i 45 min så hinner jag ju se lite på gossip girl.. ;) Ikväll blir de film & godismys tror jag!  
 
Hur har eran dag vart?
 
bild från i somras, vilket jag saknar så mycket. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0