VILKEN KRÅNGLIG DAG

Hej på er! :)

Sitter i min gudomliga säng aka himlen (kommer tjata om den ett tag) & dricker mitt kaffe. Har slängt igång en maskin tvätt & städat mittt rum, så nu är det allt rent och fint! :)

Vilken jäkla dag de har varit i dag förresten, haha! Sov hos Truls i natt så jag & Elin tog bussen till Götene & praktiken, skönt att börja dagen med att prata av sig med en av min finaste vän. När jag väl kommer till praktiken så funkar ingenting i stort sett, datasysemet trasslade något enormt & vi hade fått 5 lådor med ny leverans, jättefina kläder där i som vi bara ville lägga till i systemet & hänga ut i butiken & skylta med, men eftersom att datan inte ville sammarbete så gick de inte & vi höll på att ringa till IT supporten från att jag kom till då jag lämnade praktiken, så det har inte vart mycket att göra direkt. En del kunder som kom i och för sig, så var ju att hjälpa dom & lägga ner vinterkläderna & ta upp vår/sommarkläder istället men de gick ju förfärligt snabbt.

På lunchen tyckte jag synd om mig & Kajsa så gick & köpte lattebitar (förfärligt goda) på ICA som vi kunde trösta oss med, medan våran fina Emma är i London & roar sig med gött väder,shopping och så vidare.. inte alls avis!;)

Sen har jag haft huvudvärk & nackspärr hela dagen vilket inte gjort något bättre, haha..men jag är inte så bitter, jag tycker bara att de är komiskt att allt händer på samma dag?! Nu ska jag dock ta & fixa mina naglar, dom ser förfärliga (nytt favoritord) ut. Hörs sen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0