1 MARS 2012Hej! :)

Hur mår ni idag? Jag har fortfarande ont i min hals & den blir aldrig bättre, men bara kämpa på & ta en dag i taget. Idag har vi haft svenska b sen kultur & stilhistoria, inget speciellt direkt.
Men däremot, igår så kom personalen från Citysalongen på besök & lärde & visade oss lite om håruppsättningar med och utan löshår. Jag lärde mig så fruktansvärt mycket & fick verkligen upp ögonen för hår & just uppsättningar. Vad mycket man kan göra som inte alls egentligen är så svårt!? :) Så tur att jag har en "docka" (alltså ett huvud!) jag kan öva på nu i helgen.  Hade gärna tagit en bild på den frisyren jag gjorde, men klantig som jag är så glömde jag min telefon hemma..haha ;)

Nu ska jag plugga på mitt prov jag ska göra imorgon, det är i religion & hinduism. Jag tycker att religion är kul så har absolut ingenting emot de, men är verkligen inte på plugghumör nu. Vill mest in på & fönstershoppa skor,väskor & kläder istället. Men får plugga fram till niotiden för då börjar Biggest Loser Svergie, fantastiskt & se hur dom kämpar!:)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0