STUDENT DEL 1

NU, mina älskade vänner, familj,läsare & random people! Nu har jag avslutat min skolgång & jag har tagit studenten. Känslan när man (haha tänker bara på drick den när man säger den meningen!) sprang ut & möttes upp av dom som kämpat med en var helt otrolig & jag skrek (gjorde nog dom flesta i min omgivning döva) & föll så mycket glädjetårar.


& jag kan inte förstå hur jag kan ha klarat av FYRA ÅR! Helt sjukt. Jag gick ju först samhäll inr. ekonomi & där fann jag underbara vänner, klassen & lärarna var fantastiska men linjen var då fel för mig (nu i efterhand önskar jag att jag stannat..ibland!). Därför bytte jag till DLG & spa/styling där klassen var..mindre bra (förlåt tjejer, men ni vet ju allting själva!) för de var bråk & konflikter varenda dag nästan & det var tre förbannat tuffa år. För att klara de har de vart blod,svett & tårar utan överdrivt.. 19 brudar säger ju sig självt. Lärarna, tänker jag inte ens nämna.. Förutom min religionslärare, hon var fantastisk & jag kommer sakna henne otroligt mycket. Hon stöttade & hjälpte så mycket hon kunde, fantastisk människa! & på tal om de.. om jag inte hade gått den här linjen så hade jag aldrig mött Susanne på Susanne's body & face här i Götene. DÄR, mina vänner..Där snackar vi om förmodligen jordens finaste vän. Hon har lärt mig SÅ mycket, gett mig så mycket kraft & stöd. Hon är så förbaskat underbar med hennes hjärta av guld,hennes alltid glada humör & hennes skratt som förgyller dagen. Så trots att de aldrig vart lätt under dom här tre åren så har så jävla mycket bra hänt & det är de jag ska minnas, med glädje! 

Sen föll jag också tårar för att min pappa inte var där för han hade vart så förbannat stolt över mig & det är han ändå oavsett. Men det hade vart så underbart & få ha honom där, se lyckan & stoltheten han alltid bar men som skulle funnits extra just på min studentdag, & åka hem med honom i hans älskade puttesaab. Det är ändå många gånger tanken på honom & hur han var som person som gjorde att jag orkade med dessa tre år. Han var stark,stolt,snäll,omtänksam,rolig & en riktig kämpe & jag önskar så otroligt mycket att jag kunde få sprungit rätt i hans famn & höra han säga "grattis min älskade lilla tjej"..

Men jag ser de postivit & tackar alla som var där & tog i mot mig & ni som kom hem till mig & firade med mig. Erat stöd & eran närvaro betyder så otroligt mycket för mig!! & alla underbara paket jag har fått, herregud..många överraskade mig & ..alltså, jag har dom bästa vänner,den bästa släkten & den mest fantastiska underbaraste familjen någonsin, för att inte tala om min pojkvän som är min ögonsten. Jag tycker om er alla så mycket, glöm aldrig de & jag är er evigt tacksam!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0