HISS & DISS
1. Breda/kraftiga ögonbryn
Jag kan liksom inte förstå hur folk kan finna detta fint & attraktivt & vem vill gå med så mycket hår? Jag tycker det är så himla..fult verkligen. Så när de kom som en "modegrej" så var jag en av få (tyvärr) som inte följde med trenden. Det är så himla manligt & ha breda & kraftiga bryn men på vissa passar de, speciellt om man har utländskt ursprung men väääldigt få svenska (exempelvis amanda i min klass bär upp de perfekt!) eller europeiska tjejer kan bära upp det för vi har oftast så tunna hårstrån därför ser de bara så himla ovårdat ut..

2. Tove Styrke

Hon har en del bra låtar på lager men vad har hänt med hennes utseende? Jag vet att många killar & tjejer (när hon var med i idol i alla fall) tyckte hon var så himla fräsch & söt. Det tyckte jag med att hon var supergullig! Min pojkvän var en utav dom som dregglade över henne (& jo, Truls..de gjorde du !) men vet inte vad dom skulle säga nu? Jag dissar.. de var bättre förr!

DÅ 2009

NU 2012:

Makeup store - läppstift

Det är så himla bra, tjejer! Alltså..dra på en gång sen sitter de där vill jag lova. I början är dom dock ganska hårda & inte så mjuka men de kommer ju mer man använder dom. Hur bra som helst i alla fall & finns i massa fina färger. 170 spänn kostar dom styck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0