Kvällstankar & kaos

Sitter här hemma i min 1,40 säng som känns så fruktansvärt liten när man är två, men ack så stor när man är ensam.. Är de så jag vill ha de? & det är sällan jag känner mig liten, men nu är ett av de få tillfällena, liten & hjälplös.

Känslorna är kaos, lika så mitt rum när jag ser mig omkring. Jag har 10 olika stilar i ett rum, inget känns sammanhängande utan bara förvirrat & stökigt. Vem är jag, vad vill jag & vad känner jag & sist men inte minst, varför? Allt kan förändras så fort, allt vänds upp & ned på några sekunder. Allt försvann den 13 februari 2008.

Helt plötsligt så börjar de bli mörkt ute nu & klockan är inte mer än 10? Igår var de ju ljust vid den här tiden. Är sommaren redan över? Har den ens varit här? 

Just nu är alltid så himla kaos i mitt huvud. Jag har flera saker & tänka på, jag känner så mycket att jag inte vet exakt vad jag känner. & jag känner mig inte säker med något här i livet. Jag vet inte något, allt är verkligen kaos.

Tur att man har Lars Winnerbäck & John Mayer som sätter ord på det jag tyvärr inte kan. Om jag inte uppdaterar på ett par dagar så är de för jag är känslomässigt instabil. Det här är det värsta på länge, men man kan åt andra sidan inte vara stark varenda minut, det är okej att bryta ihop.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0