Onsdag

Dagen började la lite smått kaos med att dom ringde från jobbet & ville jag skulle jobba korta turen, 8-13. Jag hade knappt 20 minuter på mig tills jag skulle vara på plats så hann inte äta frukost,hann inte borsta tänderna eller borsta håret.. Fräsch brud! & tro mig detta fick jag höra av mina kollegor & boende. Väl på jobbet så gick allt jättebra, förutom att jag var en timme för tidig för jag tittade på ugnsklockan som visade en timme före, så när vi skulle dricka 11-kaffet så var hon egentligen bara 10.. & där stod jag & lagade mat,skalade potatis & var überstressad helt i onödan.
 
Efter jobbet (trött som aldrig förr!) så åkte jag & mamma iväg & hämtade gran. Vi skulle ha EN, de blev tre.. Vi kunde inte bestämma oss plus att jag ville ha en till mitt rum, haha. Men de var härligt att traska omkring med henne i våran skog, hon är störtskön min mamma, ibland kan jag skratta bara jag ser henne. ♥
 
& som ni vet så blev de en snabbvisit på gymmet, så jag har allt hunnit med en hel del idag, & nu väntar jag på att sista avsnittet av Morden i ... kommer inte på va de heter, men de går på fyran, haha!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0