2012 part 2

Juli - Njöt av sommaren med Truls. Vi var iväg på en del utflykter, bland annat till Smögen. Spelade minigolf, vilket jag var grym på om jag inte minns fel? Åkte & käkade asgo glass i Hjo, åt ute på restauranger & hade de mysigt.

 
 
 
 
Hängde mycket med Andreas (& Louise), vi var ute & käkade, festade, spelade biljard, gjorde tavlor, kollade på fotboll , hade sleep overs & shoppade. Kommer aldrig glömma den fina kvällen med internetshopping & vin. Han är den finaste vännen jag har!
 
 
 
 
 
Jobbade - Jobbade fem veckor på ett äldreboende här i Götene (där jag är lite då & då). Jag trivs så himla bra där & hoppas få att jobba lite mer & jobba där i sommar igen. & tröjan jag har på mig på bilden är den jag oftast jobbar i då de boende minns mig som "jumpern" eftersom den är så färgglad.. haha


Sara 20 år - firade Sara & hennes 20 år. Det var en riktigt rolig kväll faktiskt. Vi drog vidare till stadt i Skara, men varför minns jag inte.. Kanske var de stochampionatet?
 
 
 
Augusti - Hängde på spiken med mamma en dag. Vi solade, käkade & hade de allmänt mysigt hon & jag.
 
 
Fotade med Olle - Det var sjukt varmt just den dagen, vi båda höll på att svettas ihjäl!
 
 
Var på kräftskiva hos Yara, åt libanese (hahaa va heter de?) mat. Det var väldigt gott, lite kryddigt men gott!
 
 
September - Firade Louise 25 år. Shit pommes frites vad gammal hon är! Hon hade maskerad & hon var Ginger spice. Medan jag & Johan kom som Ida & Emil. Sen var ju även knatte,fnatte & tjatte där.


Festade i Linköping - spårad & underbar helg hos Andreas i Linköping. Så jäkla kul!!! Vi var ju en bil som åkte upp.
 
 
Oktober - drog i gång med träningen ordentligt. & det har hållt i gång bra. Hände väl inget speciellt i Oktober.. Gick i skolan, jobbade lite & träffade vänner. Största förändringen var ju träningen då som sagt. JO! En jätteviktig sak hände, men de är något som jag inte går ut med här av privata anledningar, men de förändrade mitt liv & var en av höjdpunkterna för detta året.

 
November - åkte till stockholm med familjen, en av dom roligaste resorna jag gjort 2012.
 
 
 
December - Hade namnsdag, fyllde 20  år, firade jul & om ett par timmar firar vi nyår. Fin månad. & sist men inte minst, så är jag 7 kg lättare i början av Oktober. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0