How come?


Läste Amandas blogg häromdagen & bruden inte bara snygg utan smart eller klok snarare & de är lite lustigt att vi båda tänkte på samma sak, har tänkt på detta tidigare. Att..varför är de så att alla pojkband skriver låtar som har med kärlek & göra men totalt skiter i vem de är om. Dom är ju desperata efter att bara ha någon? Är de så med killar i verkligheten också? Lyssna på " As long as you love me" med bsb för där sjunger dom ju " i don't care who you are, as long as you love me" alltså...är killar rädda för att vara själva? Behöver dom någon bara för att ha någon? Bekräftelse kanske? & hur tjejen är då, är inte de för jävla viktigt?  Skulle hon kunna mörda men så länge hon älskar honom så är de okej? Alltså, kan inte en kille förklara för mig vad han anser att kärlek är? Bästa var ju i 8:an på UM där en kille förklarar att kärlek för han är frukost på sängen? Haha.. ja, visst varför inte?

Sen tänker jag också att OFTAST (killar hata mig inte) så är de vi tjejer som behöver men inte behövs. Förstår ni hur jag menar? Vi tänker på killen, vad gör han, hur mår han eller på saker som han sagt eller gjort som kanske gör oss glada, jag är sådan iaf & vi bryr oss, hör av oss, ringer,messar, skriv "puss" eller "älskar dig" rätt upp & ner, skriver hur mycket vi älskar dom.. hela tiden vi vi vi men. När har en kille OFTAST vart den personen i ett förhållande? Förut såg jag på ett program, de var ett par som skulle gifta sig & så strulade det med bilar för han hade klantat sig & bokat fel så bruden fick komma för sent (hon var fett sur & det förstår jag), & han var jätteorolig att hon inte skulle komma & när hon kom 1 timme senare sprang han fram till henne & kramade om henne & sa " jag älskar dig,förlåt. jag ska älska dig i all evighet".. alltså, de var så fint så jag började gråta!? Sen visade han upp henne "det här är min fru, visst är hon fin? min älskling." & det var så fint att se för de är så ovanligt, tycker jag. Jag tror säkert att de finns många SUPERGULLIGA killar där ute (jag har ju en själv för fan, den bäste) men de här gav mig lite mer hopp om man säger så. & jag tror att vi tjejer VISAR så himla mycket mer för vi vet ju hur vi vill ha de & jag tror att killar har svårare för känslor & tänker att "äh..ett sms hit eller dit kanske inte betyder så mycket", men jo .. de gör de, för många tjejer, alla är inte sådana men många är!  Vet inte vad jag vill säga med detta egentligen men det är något jag funderat på! & till skillnad från backstreet boys utgår från låten nu, så bryr vi oss tjejer fruktansvärt mycket om insidan & personen i sig, inte om att ha någon, vi vill ju ha äkta, jag vill ha någon som älskar mig tusen varv runt jorden & tillbaka för att jag är jag & jag vill ha någon som menar de han säger. & jag är inte ensam om att känna så. Vi tjejer vill helt enkelt vara 100 % på att vi är den enda.

& Truls om du läser detta så vet jag att du älskar mig fruktansvärt mycket, det har jag märkt & jag riktar inte detta åt dig (i fall du undrar, men de är ju bra att jag säger vad jag vill) så du vet. Du är den bästa pojkvännen som finns & jag älskar dig för att du är du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0