24 DECEMBER 2011 - JULAFTON

Oj! Trodde att en dag som denna att de inte skulle finnas en enda besökare men ni är ju hur gulliga som helst & mitt antatl är högre än normalt? Ni underbara hundratals människor!

Nåväl, det är ju julafton om någon missat de & än så länge har jag & mina syskon varit förbi pappas grav & lagt på en blomma & en sten som de står saknar dig på, det är ju bara förnamnet av man gör. Sen så har vi lagat julbord,dukat & ätit, skrattat & pratat. Nu blev jag dessutom klar med sista julrimmet till min systers paket, jag är så ivrig att få ge de så de är sjukt för jag vet hur glad hon kommer bli, hon kommer skrika, jag lovar er & sen kommer hon förmodligen kanske fälla en tår av lycka & krama ihjäl mig. Att se henne lycklig, är det bästa jag vet & att jag kan glädja andra människor, ja .. de glädjer mig, då är jag nöjd! (är en person som sätter alla andra först & mig sist)

Men ja, nu är de paketöppning kvar & lite efterrätt & ikväll kommer min älskling & då blir de tomtegröt innan de bär av till kyrkan för att lyssna på min syster när hon ska sjunga. Mysig dag & nu längtar jag supermycket efter Truls, bara få pussa på honom & ha honom nära. åh, min älskling!! 


 

Men kära läsare, ha en riktig god jul & njut, puss & kram!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0